OMER ACTIE

Beste Chiro-fans,

De lente is begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor onze jaarlijkse verkoopactie! Dit jaar hebben we iets bijzonders voor jullie in petto: we verkopen namelijk heerlijk Belgisch bier, Omer genaamd, in samenwerking met Trooper! Maar wat is Omer, hoor ik jullie denken? Wel, Omer is een lekker, blond biertje dat je smaakpapillen zal laten dansen van vreugde. Het is perfect om te genieten van een gezellige avond met vrienden, of om te serveren bij een feestelijk diner.

Maar het beste nieuws? Door Omer te kopen, steun je onze Chiro! Het geld dat we met deze verkoopactie ophalen, zal gebruikt worden om de vrij leiding een onvergetelijk kamp te bezorgen. We willen dat alle kinderen de tijd van hun leven hebben, maar daar hebben we natuurlijk een gemotiveerde leidingsploeg voor nodig die af en toe eens in de watten mag gelegd worden. Door deel te nemen aan deze actie maakt u dat mogelijk! Dus, twijfel niet langer en bestel vandaag nog een paar flesjes Omer!

Je kan bestellen via http://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/chirogiedo/webshop/omer en zo bijdragen aan onze missie om de vrijleiding een onvergetelijk kamp te laten beleven. Alvast bedankt voor jullie steun en hopelijk kunnen we samen genieten van een heerlijk glas Omer tijdens de volgende Chiro-activiteit!

Chiro-groetjes, De leiding van Chiro Giedo